Najnovšie recenzie zo sekcie Dielenské svetlá
- Jednoduché svietidlo za výbornú cenu.
- svieti dostatočne silno, flexibilné uchytenie
- výdrž na 1. stupni len 2 hodiny a potom 2 hodiny nabíjanie - pre mňa sklamanie
- Pohodlná baterka do každej domácnosti pre nepredvídané udalosti za vynikajúcu cenu. Nemala by chýbať v každom byte, dome, či chate. Uchytenie na magnet na zárubňu - vždy je viditeľná a poruke, netreba hľadať po skriniach, policiach...
- Dobrý tvar
- Dobrá svietivosť
- Odolné
Je super
Svieti
- Svietidlo dobre svieti, dá sa zavesiť alebo prichytiť magnetom a zároveň nastaviť sklon. Je odolné, nakoľko mi spadlo z 3. poschodia na betón, zlomil sa iba hák. Inak neporušené. :)
- Dobre svieti.
- Dlhá výdrž batérie, slušná svietivosť
- vyššia váha /5Ah bat/
Oplatí sa ak už máte batériu unifikovanú pre všetky aku zariadenia Makita
- Nabíjateľné
- Stojan
- Nastaviteľný smer svetla
- 3 stupne osvetlenia
- Komplikovaná výmena baterky, (ktorú výrobca aj zakazuje meniť)
- Označenie elektrických parametrov
Na reflektore je označený nabíjací vstup 13V a dodávaná je nabíjačka na autozapaľovač.
Funguje to s nabíjaním aj na adaptér 12V
Výrobca to dosť zle označil. Mal tam uviesť nabíjací rozsah.
(V palubnej sieti automobilu sa pri nabíjaní vyskytuje 13,8-14,4V. A bez dobíjania 12,7 a menej.)
Je tam použitá batéria Li-ion zložená zo štyroch sériovoparalených akumulátorov 3,7V - označenie ICR 18650 4400mAh 7,4V 32,56Wh
Ďalšia chyba označenia je, že na tele výrobku je iba 4400mAh bez napätia. Tak si spotrebiteľ vypočíta energiu v batérii nie 32,56Wh na 7,4V ale 57Wh na 13V.
Elektronickým jedným tlačidlom sa nastavujú stupne osvetlenia ktoré tiež nie sú označené výkonovo ani svetelným tokom.
- Ok
Ok
- Polohovatelnost smeru svietenia
- Nizka hmotnost
- Silny svetelny tok
- Stoji na baterii stabilne
- Dostatocne rozmerny hak na zavesenie
- Intenzívne biele svetlo
- Veľmi dobré zaostrovania lúča: uhol svietenia približne od 20° do 90°
- Funguje s nabíjacími AAA 1.2V batériami (v popise je mylne uvedené, že svietidlo vyžaduje jednorázové 1.5V batérie)
- Čierna farba: vypnuté svietidlo sa v polotme hľadá očami pomerne ťažko
☺
- super citlivost na pohyb
Spĺňa moju predstavu.
veľmi dobre reaguje, je to neinvazívne svetlo a baví ma mať v záhrade takéto drobnosti, milé a pohodové osvetlenie
LEDLIGHT 0593
Registrovaný používateľ
Pridané: 29. októbra 2023
(naposledy upravené 29. októbra 2023)
Zakúpený v Priceorcan
Svieti to je podstatné a uvidíme ako dlho.
Zobrazujem 81 - 100 zo 244 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...13 Ďalšie »