Najnovšie recenzie zo sekcie Dielenské svetlá
- Viac stupňov výkonu.
- Pracovné svetlo som bral hlavne kvôli sile a rozptylu svetla čo po odskúšaní aj reálne splňuje podla mojich požiadaviek
- Vstavaný hák, možnosť primontovať príslušenstvo na zakladňu lampy
- 18/20V Dewalt system, možnosť použiť flexvolt 18/64V baterie
- malé neduhy s ktorými som počítal a ktoré bývajú spomínané prakticky v každej recenzii ako napr. zelený svetlý bod
Nakoľko vlastním už niekoľko strojov z Dewalt 18C/20V systému potreboval som silnejšie pracovne svetlo na prácu v tmavých miestach.
Nakoľko bolo cenovo aj výkonovo presne to čo som potreboval rozhodol som sa pre jeho kúpu.
Berie Dewalt 18/20V baterie dewalt.
Odskúšané bolo na 2Ah batérii a svieti pomerne dobre.
Svetlo bude asi dobre do vybaviť DIY difúzorom nakoľko odlesky skla lampy sú pomerne viditeľne ale nie rušiace.
Svetlo som doplnil ešte o hák za opasok.
Rameno svietidla predstavuje po celej dlážke chladič preto treba byt obozretný a nezakrývať ventilačné diery
- Sikovne a prakticke
- Už som popisoval pri nabíjačke ten reflektor..., Super zatiaľ funguje. Chýba vodotesnosť, ale i tak, dobrá vec.
- Svieti veľmi dobre
- Dobrý výdrž batérie
- Univerzalne svietidlo z roznymi funkciami a dlho dobou svietenia
- vložené batérie boli vytečené,kontakty hrdzavé
- Vysoká svietivosť
- Veľmi dobre osvetlí väčšiu plochu, a prichytenie magnetom plus polohovanie svietidla sú veľkou výhodou. Ruky ostanú voľné.
- Cenovo dostupné, kvalitné.
- Cenovo dostupné, kvalitné.
Celkom schopné svietidlo.
Som veľmi spokojný. Výkon, kvalita za rozumnú cenu
- Veľmi dobre svieti
- Malá nepresnost vo vyhotovení upinacej karabinky
- Skvelá baterka
- Magnety
- Svietivosť
- 3 režimy
Na 3 AA baterky
Ok
- Vysoká svietivosť 1000 lumenov je postačujúca - osvetlí celú izbu 2 x 3,5 m Ale pozor ⚠ nepozerať sa do svetla - riziko poškodenia zraku , odolnosť, ľahké prenášanie a môžem ju hocikde zavesiť alebo položiť
- Žiadne, vyhovuje mojim potrebám
- No mohla tam byť silnejšia batéria aby to mohlo dlhšie svietiť ale nevadí
- Výrobok som potreboval na to aby som v noci alebo v tme mohol svietiť keď chodím cez prekážky, keď opravujem elektroniku a treba dovidieť malé súčiastky ktoré bežnou lampou nevidno , kde nie je elektrická energia, dokonca sa dá nabiť aj cez powerbanku, počas nabíjania je možné svietiť, len sa predĺži proces nabíjania
Zatiaľ žiadna nevýhoda, som spokojný
Dobré svieti.
- nemá ochranné sklo na žiaronku
Zobrazujem 181 - 200 zo 244 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...13 Ďalšie »